Mihin soviterenkaita tarvitaan

Soviterenkaita käytetään alumiinivanteissa, jotta samaa vannetta voidaan myydä useaan eri automalliin joissa on sama pulttijako, mutta erikokoinen keskireikä. Systeemi toimii siten, että vanteessa on auton pyörännapaa suurempi keskireikä - ja jos automallissa on pienempi niin väliin laitetaan soviterengas.

Jos kyseessä on juuri kyseiselle automallille tehty vanne, kuten esim. merkkikohtainen alkuperäisvanne, on keskireikä yleensä jo valmiiksi oikean kokoinen. Tavallisesti tarvikevanteiden maahantuoja toimittaa sovitekappaleet vanteiden mukana.

Jos vanteen keskireikä on suurempi kuin pyörännapa, ei vanne keskity oikein ja seurauksena on erityisesti yli 60 km/h nopeuksilla ajettaessa "rattiin tuntuvaa" täryyttämistä.

HUOM! Soviterengas ei vaikuta ET-lukuun eli vanteen keskilinjaan suhteessa pyörännapaan. Soviterengas ei ole ns. levikekappale eli ns. spacer.

Soviterengas keskittää vanteen auton pyörännapaan.

1. Ajotuntuma, jos vanne ei keskity oikein. 2. Soviterenkaan avulla rengas keskittyy keskelle ja kulku on tasaista.

 

Jos vanteen keskireikä on suurempi kuin pyörännapa, ei vanne keskity oikein ja seurauksena on ajaessa "rattiin tuntuvaa" täryyttämistä.

hub centric rings

Tilaaminen käy helposti!

200 varastokoon valikoima
Myös mittatilaussovitteet
Aina edulliset hinnat
Edullinen kirjetoimitus
Nopea tilausprosessi
Ei rekisteröitymistä
Monipuoliset maksutavat
100% tyytyväisyystakuu
Suomalainen palvelu
Yli 10v kokemus soviterenkaista

MYYJÄN TIEDOT:

Frontside Oy

Email: info (at) soviterenkaat.fi

Puh. 075 325 4300
ma-pe klo 9-16
(0,08€/min +pvm)

Money back guarantee

© 2023 Frontside Oy / Soviterenkaat.fi | Y: 2246275-9 | Rekisteriseloste | Toimitusehdot | Yhteystiedot
Yhteistyössä Suomen parhaan rengas- ja vannesivuston kanssa: Vannehaku.fi | Hub centric rings | Soviterenkaat.fi -verkkokaupan toteutti Frontside