Soviterenkaat.fi toimitusehdot

Sitoudumme noudattamaan toiminnassamme Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

Asiakassuhde kanssamme syntyy, kun tilaat tarjoamiamme tuotteita. Samalla hyväksyt yleiset kauppaehtomme:

Tuote- ja hintatiedot

Kaikkien tuotteiden tuote- ja hintatiedot näkyvät kotisivuillamme. Hinnaston hinnat eivät sisällä postikuluja ellei asiasta ole muuta ilmoitettu.

Toimitus ja kulut

Tilaukset toimitetaan kirjeenä suoraan asiakkaalle, mikäli asiakas on valinnut kirjetoimituksen. Isommat erät tulevat pakettina kirjetoimituksen hinnalla.

Toimitusaika

Toimitamme tilaukset postiin yleensä yhden tai kahden vuorokauden kuluessa tilauksesta. Kirjeiden toimitusaika on 1-7 arkipäivää. Emme vastaa kuljetusyhtiöiden aiheuttamista viiveistä toimituksissa.

Poikkeava toimitusosoite

Voitte tilata tuotteitamme ilman lisäkuluja myös muuhun kuin omaan vakituiseen osoitteeseenne. Merkitkää tällöin oman osoitteenne lisäksi haluamanne toimitusosoite tilauslomakkeeseen. Voitte esim. tilata lahjaksi, jolloin toimitamme tuotteet lahjan saajan osoitteeseen ja laskun teille. Samoin voitte tilata omaan väliaikaiseen osoitteeseenne.

Toimittamatta jättäminen

Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilausta luottotietoihin, puutteellisiin henkilötietoihin tai muihin vastaaviin seikkoihin vedoten.

Maksutavat

Maksujen välittäjänä toimii Paytrail Oyj. Heidän kauttaan voi maksaa useimmilla eri maksutavoilla, mukaanlukien pankki- ja luottokortit, verkkomaksu, lasku ja Mobilepay.
Jälleenmyyjille tarjoamme mahdollisuutta maksaa myös laskulla. Mikäli haluat jälleenmyyjäksi, ota yhteyttä ennen tilaamista.

Palautukset

Asiakkailla on aina kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeus ei koske asiakkaan mittojen mukaan valmistettavia mittatilaussoviterenkaita.

Palautusoikeus koskee käyttämättömiä tuotteita. Tuotteen ja pakkauksen tulee olla myyntikuntoisia.

Asiakaspalautuksessa emme palauta postikuluja. Emmekä korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja ellei palautuksesta ole sovittu myyjän kanssa erikseen. Soviterenkaat on helpoin ja halvin palauttaa meille kirjeitse:

Palautusosoite:
Soviterenkaat.fi
c/o Logitrail Oy
Ojakatu 3
21200 Raisio


Liitä mukaan aina yhteystietosi sekä tiedot tilauksesta (tilausnumero) mihin palautus liittyy.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilatut tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin uuden tuotteen toimittamiseen liittyen.

Virhe tuotteessa

Jos tilaamassanne tuotteessa ilmenee materiaali- tai valmistusvirhe, vastaamme tuotteen virheistä myös yllä mainitun 14 päivän jälkeenkin. Pyydämme Teitä ottamaan välittömästi asiakaspalveluumme yhteyttä vian havaittuanne, mieluiten puhelimitse tai sähköpostilla. Näin voimme korjata tilanteen mahdollisimman nopeasti.

Ylivoimainen este (Force majeure)

Soviterenkaat.fi ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Soviterenkaat.fi:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen tai energian jakelun häiriintymisestä, työselkkauksesta tai muusta vastaavasta Soviterenkaat.fi:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta tai tilanteesta kuten kuolemasta, sairaudesta tai muusta vähäisemmästä tai inhimillisesti perusteltavissa olevasta esteestä tai häiriöstä.

Tarvittaessa saat lisäinfoa toimitus- / käyttöehdoista sähköpostin kautta.

Yhteystiedot

Frontside Oy
Y-tunnus: 2246275-9

info (at) soviterenkaat.fi

hub centric rings

Tilaaminen käy helposti!

200 varastokoon valikoima
Myös mittatilaussovitteet
Aina edulliset hinnat
Edullinen kirjetoimitus
Nopea tilausprosessi
Ei rekisteröitymistä
Monipuoliset maksutavat
100% tyytyväisyystakuu
Suomalainen palvelu
Yli 10v kokemus soviterenkaista

MYYJÄN TIEDOT:

Frontside Oy

Email: info (at) soviterenkaat.fi

Puh. 075 325 4300
ma-pe klo 9-16
(0,08€/min +pvm)

Money back guarantee

© 2023 Frontside Oy / Soviterenkaat.fi | Y: 2246275-9 | Rekisteriseloste | Toimitusehdot | Yhteystiedot
Yhteistyössä Suomen parhaan rengas- ja vannesivuston kanssa: Vannehaku.fi | Hub centric rings | Soviterenkaat.fi -verkkokaupan toteutti Frontside